Τρίτο Trailer Απο Το "Justice League"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Justice League", την ταινία που περιλαμβάνει τους πιο διάσημους comic ήρωες της DC Comics. Το νέο trailer διαθέτει έναν αρκετά διαφορετικό τόνο απο το προηγούμενο, καθώς πλέον το φίλμ διαθέτει νέο σκηνοθέτη (Joss Whedon), ο οποίος έχει ήδη προβεί σε εκτεταμένα συμπληρωματικά γυρίσματα.

Επίσης, το νέο trailer έρχεται μερικές ημέρες μετα την κυκλοφορία των φημών που θέλουν την Warner Bros. να προσπαθεί να "ξεφορτωθεί" τον Ben Affleck ενόψει της νέας τριλογίας του "Batman", που θα σκηνοθετήσει ο Matt Reeves.

"Ορμώμενος απο την ανάκτηση της πίστης του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος απο την ανιδιοτελή ενέργεια του Superman, ο Bruce Wayne ενώνει τις δυνάμεις του με την νέα του σύμμαχο, Diana Prince, για την αντιμετώπιση ενός μεγαλύτερου εχθρού. Ο Batman και η Wonder Woman εργάζονται μαζί στον σχηματισμό μιας ομάδας υπερανθρώπων, που θα βρεθεί απέναντι σε αυτή την νεά απειλή. Ομως παρά τον σχηματισμό αυτής της πρωοτοφανούς ομάδας ηρώων που περιλαμβάνει τους Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash, ίσως να είναι πολύ αργά για την Γή."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται πλέον ο Joss Whedon ("The Avengers"), ο οποίος αντικατέστησε τον Zack Snyder ("300", ""Batman v Superman: Dawn of Justice"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chris Terrio ("Batman v Superman: Dawn of Justice"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bill Finger, Bob Kane, Joe Shuster και Jerry Siegel.

Πρωταγωνιστούν οι Gal Gadot, Ben Affleck, Jason Momoa, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Ezra Miller, J.K. Simmons, Jeremy Irons, Willem Dafoe, Connie Nielsen, Ray Fisher, Amber Heard.

Αν και ο Joss Whedon είναι αρκετά έμπειρος στις ταινίες αυτού του είδους, η έκτακτη προσθήκη του στο "Justice League" δεν φαίνεται να μπορεί να διασώσει το φίλμ που μοιάζει με ενα χαοτικό συνονθύλευμα οπτικών εφέ.

Το "Justice League" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.