Τρίτο Trailer Απο Το "Blade Runner 2049"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Blade Runner 2049", το sequel του κλασικού sci-fi φίλμ του Ridley Scott που πλέον βρίσκεται στη θέση του παραγωγού. Το νέο trailer όπως και τα προηγούμενα, φανερώνει μια εντυπωσιακή κινηματογράφηση και αισθητική και δημιουργεί ακόμη πιο υψηλές προσδοκίες για το φίλμ του Denis Villeneuve

"Τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φίλμ, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός K (Ryan Gosling) ξεθάβει ένα πολυετές μυστικό, τόσο σημαντικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στο χάος την κοινωνία που είδη παραπαίει. Η ανακαλύψη του K θα τον οδηγήσει σε μια αποστολή με σκοπό την ανεύρεση του Rick Deckard (Harrison Ford), ενός πρώην αξιωματικού της Αστυνομίας του Los Angeles, που αγνοείται για περισσότερα απο 30 χρόνια."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Denis Villeneuve ("Sicario", "Prisoners", "Enemy"), στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Roger Deakins, ("The Shawshank Redemption", "Prisoners"), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Hampton Fancher ("Blade Runner", "The Minus Man") και Michael Green ("Green Lantern"), βασισμένοι φυσικά στην νουβέλα του Philip K. Dick.

Πρωταγωνιστούν οι Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright, Jared Leto, Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Barkhad Abdi και Mackenzie Davis.

To "Blade Runner 2049" θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.