Νέο Trailer Απο Το "The Oath"

0

Η RoadsideFlix κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Oath", την μαύρη κωμωδία του Ike Barinholtz, που κάνει το σκηνοθετικό ντεπούτο στον κινηματογράφο. Το νέο trailer παρουσιάζει το πως ενα εορταστικό οικογενειακό δείπνο μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη, όταν η κουβέντα εστιάσει στα πλλιτικά δρώμενα.

"Οταν ο Chris, ένας εξαρτημένος στα δελτία ειδήσεων άνδρας και η πιο μετριοπαθής σύζυγος του Kai, μαθαίνουν πως οι πολίτες καλούνται να δώσουν όρκο πίστης στον Πρόεδρο, η αντίδραση τους είναι γεμάτη δυσπιστία, ακολουθούμενη απο ιδεαλιστική άρνηση. Όμως η καθώς η προθεσμία υπογραφής του όρκου πλησίαζει (και μαζί η ημέρα των Ευχαριστιών), ο συνδυασμός των αντιμαχόμενων συγγενών, η ταραχή του Chris και η απροσδόκητη άφιξη δυο κυβερνητικών πρακτόρων, εκτροχιάζει το δείπνο των Ευχαριστιών."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Ike Barinholtz ("The Mindy Project"), ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί. Πρωταγωνιστούν επίσης οι John Cho, Tiffany Haddish, Billy Magnussen, Meredith Hagner, Carrie Brownstein, Jon Barinholtz, Chris Ellis και Nora Dunn.

Το "The Oath" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.