Η Vertical Entertaintment κυκλοφόρησε το trailer από το “Last Sentinel”, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Tanel Toom. Το trailer φανερώνει ένα sci-fi θρίλερ με χαμηλό επίπεδο παραγωγής και μικρό cast.
“Η ιστορία εξελίσσεται στο μέλλον και σε μια πολεμοδαρμένη Γη. Τέσσερις στρατιώτες βρίσκονται στο Sentinel – μια απομακρύσμενη στρατιωτική βάση στη μέση ενός αχανούς ωκεανού που χωρίζει δυο μαχόμενες ηπείρους. Αναμένουν την απαλλαγή ή τον εχθρό, ότι έρθει πρώτο. Όμως καθώς οι κενές εβδομάδες μετατρέπονται σε μήνες, έρχεται η παράνοια που δοκιμάζει τις σχέσεις σε οριακό σημείο. Αν και η θητεία τους τελείωσε πριν από 3 μήνες, οι αντικαταστάτες τους δεν έχουν εμφανιστεί. Μόνοι και αβέβαιοι για το μέλλον τους, η ένταση που σιγοβράζει ανάμεσα τους κλιμακώνεται, όταν εμφανίζεται ένα μυστηριώδες σκάφος στον ορίζοντα. Είναι η βοήθεια που περίμεναν τόσο καιρό ή μήπως είναι κάτι πολύ πιο απειλητικό?”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tanel Toom (“Truth and Justice”), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Malachi Smyth (“The Score”). Πρωταγωνιστούν οι Kate Bosworth, Lucien Laviscount, Thomas Kretschmann και Martin McCann.
Το “Last Sentinel” θα κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 24 Μαρτίου.
Δείτε το trailer: