Trailer Από Το Sci-Fi "2067"

0

Η RLJE Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "2067", το φιλμ επιστημονικής φαντασίας του Seth Larney. Το trailer φανερώνει ένα φιλμ επιστημονικής φαντασίας με χαμηλό προϋπολογισμό, που θέλει να μας αφυπνίσει την οικολογική μας συνείδηση και να τονίσει το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, που όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει και το τέλος μας, αργά ή γρήγορα (μάλλον γρηγορότερα απ' όσο νομίζουμε).

"Έτος 2067, η Γη έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κλιματική αλλαγή και η ανθρωπότητα έχει αναγκαστεί να ζει με τεχνητό οξυγόνο. Μια ασθένεια που προκαλεί το συνθετικό O2 σκοτώνει τον πληθυσμό του πλανήτη και η μοναδική ελπίδα για θεραπεία έρχεται με την μορφή ενός μηνύματος από το μέλλον: "Στείλτε τον Ethan Whyte". Ο Ethan, ένας εργάτης στα υπόγεια τούνελ, θα βρεθεί ξαφνικά σε έναν τρομακτικό νέο κόσμο, γεμάτο με άγνωστους κινδύνους, καθώς θα πρέπει μα σώσει την ανθρωπότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο πρώην visual effects artist Seth Larney ("Tombiruo"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Dave Paterson. Πρωταγωνιστούν οι Kodi Smit-McPhee, Ryan Kwanten, Leeanna Walsman, Deborah Mailman, Sana'a Shaik, Finn Little, Damian Walshe-Howling, Aaron Glenane.

Το "2067" θα κυκλοφορήσει σε video on demand στις 2 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Trailer Από Το Sci-Fi "2067"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.