Πρώτο Trailer Απο Το "Always Shine"

0

Η Oscilloscope Laboratories κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Always Shine", το δραματικό θρίλερ της Sophia Takal.

"Δυο γυναίκες και οι δυο ηθοποιοί με διαφορετικό επίπεδο επιτυχίας, ταξιδεύουν βόρεια απο το Los Angeles στο Big Sur, για ένα διήμερο ξεκούρασης στο Always Shine, το ανατρεπτικό ψυχολογικό δράμα της Sophia Takal. Και οι δυο βλέπουν το ταξίδι σαν μια ευκαιρία για ξαναέρθουν κοντά, ύστερα απο τα χρόνια αντιπαλότητας και ζήλειας που προκάλεσαν ένα χάσμα ανάμεσα τους. Ομως, κατά την άφιξη τους σε αυτό το απομονωμένο, δασώδες ησυχαστήριο, οι δυο τους διαπιστώνουν ότι η στενή σχέση που είχαν κάποτε έχει παρακμάσει σε επιτηδευμένες συζητήσεις, προδοσίες τόσο αληθινές όσο και φανταστικές, ασήμαντε ζήλεις και βαθιά πικρία. Καθώς οι δυο γυναίκες αφήνουν τα συναισθήματα τους να βγούν στην επιφάνεια, τότε αρχίζουν να διακρίνουν την αληθινή φύση της σχέσης τους, αλλά και τον πραγματικό τους χαρακτήρα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Sophia Takal, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Lawrence Michael Levine. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Mackenzie Davis & Caitlin FitzGerald ("Masters of Sex"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Lawrence Michael Levine, Alexander Koch, Jane Adams, Khan Baykal, Colleen Camp, Michael Lowry, Marisa Takal.

Το "Always Shine" που έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 2 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.