Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “1922”, το θρίλερ τρόμου του Zak Hilditch, που είναι βασισμένο στην ομώνυμη ιστορία του Stephen King.
“Το φίλμ εστιάζει στην εξομολόγηση ενός άνδρα που δολοφόνησε την γυναίκα του. Η ιστορία παρουσιάζεται απο την οπτική του Wilfred James, του αναξιόπιστου αφηγητή της ιστορίας που παραδέχεται πως δολοφόνησε την γυναίκα του Arlette, μαζί με τον γιό του στη Nebraska. Όμως, μετά την ταφή του σώματος της, ο Wilfred τρομοκρατείται απο αρουραίους και καθώς η ζωή του αρχίζει να ξετυλίγεται, είναι πλέον βέβαιος πως η νεκρή γυναίκα του τον καταδιώκει.”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Zak Hilditch, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην ιστορία των 131 σελίδων που έγραψε ο Stephen King το 2010.
Πρωταγωνιστούν οι Thomas Jane, Molly Parker, Neal McDonough, Brian d’Arcy James, Dylan Schmid, Kaitlyn Bernard, Nikolai Witschl, Bruce Blain.
Η μανία με τα έργα του Stephen King που μεταφέρονται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση συνεχίζεται, μια μανία που με εξαίρεση το “ΙΤ”, δυστυχώς δεν συνοδεύεται με επιτυχία.
Το “1922” που θα κάνει πρεμιέρα στο Fantastic Fest, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 20 Οκτωβρίου.
Δείτε το trailer: