Το Τελικό Trailer Του "San Andreas"

0

Τρείς εβδομάδες πρίν απο την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, η Warner Bros. κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "San Andreas", την ταινία καταστροφής του Brad Peyton.

"Οταν το διαβόητο ρήγμα του San Andreas τελικά ξυπνά, δίνοντας ένα σεισμό 9 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης-πιλότος ελικοπτέρου και η αποξενωμένη συζυγός του, αποφασίζουν να κατευθυνθούν απο το Los Angeles στο San Francisco, με σκοπό την διάσωση της κόρης τους. Ομως το επικίνδυνο ταξίδι τους πρός το Βορρά είναι μόνο η αρχή, και εκεί που νομίζουν ότι το χειρότερο πέρασε, θα διαπιστώσουν ότι αυτό είναι μόνο η αρχή".

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brad Peyton ("Journey 2: The Mysterious Island"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Allan Loeb ("Rock of Ages"), Carlton Cuse("Lost", "Bates Motel"), Carey Hayes και Chad Hayes ("
The Conjuring").

Το "San Andreas" που θυμίζει έντονα ταινία του Roland Emmerich, αναμένεται να έχει εντυπωσιακά εφέ αλλά και να πάσχει απο τις αδυναμίες που χαρακτηρίζουν τις ταινίες του είδους.

Πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Carla Gugino, Paul Giamatti, Alexandra Daddario, Colton Haynes, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Will Yun Lee, Kylie Minogue, Hugo Johnstone-Burt, Art Parkinson, Morgan Griffin, Vanessa Ross.

Το "San Andreas" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 4 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.