Το Τελικό Trailer του "Pacific Rim"

0

Δέκα ημέρες πρίν απο την πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική, η Warner Bros. και η Legendary Pictures κυκλοφόρησαν το τελικό trailer του "Pacific Rim", της νέας ταινίας του Guillermo del Toro.

"Οταν οι λεγεώνες των τεράτων Kaiju, αρχίσαν να βγαίνουν απο τη θάλασσα, ξεκίνησε ένας πόλεμος που θα μπορούσε να στοιχίσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και να εξαντλήσει τα αποθέματα της ανθρωπότητας. Για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια Kaiju, οι άνθρωποι σχεδίασαν ενα ειδικό όπλο: τεράστια ρομπότ με το όνομα Jaegers, που έλεγχονται ταυτόχρονα απο δυο πιλότους.
Οταν όμως και τα Jaegers θα φανούν ανυπεράσπιστα μπροστά στην τρομακτική δύναμη των Kaiju, όλες οι ελπίδες των ανθρώπων θα στραφούν σε δυο αντισυμβατικούς ήρωες. Στον Raleigh Becket, ένα "ξοφλημένο" πρώην πιλότο και την Mako Mori, μια άπειρη εκπαιδευόμενη. Οι δυο τους θα κληθούν να οδηγήσουν ενα θρυλικό πλήν παλαιομοδίτικο Jaeger του παρελθόντος, αποτελώντας την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας ενάντια στην επερχόμενη αποκάλυψη."

Ο Guillermo del Toro ("Blade II", "Hellboy", "Pan's Labyrinth") επιστρέφει στη σκηνοθεσία έπειτα απο πέντε χρόνια και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, γεμίζει τον κόσμο με τέρατα.

Το σενάριο υπογράφει ο Travis Beacham ("Clash of the Titans") ενώ πρωταγωνιστούν οι Idris Elba ("Prometheus"), Charlie Hunnam ("Children of Men"), Ron Perlman ("Hellboy"), Charlie Day ("Horrible Bosses"), Clifton Collins Jr ("Star Trek"), Heather Doerksen ("Battlestar Galactica"), Rinko Kikuchi, Max Martini.

Αν και η παρουσία του Guillermo del Toro αποτελεί μια εγγύηση, η απουσία μεγάλων ονομάτων στο cast, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι το "Pacific Rim" πολύ δύσκολα θα καλύψει στο box office το τεράστιο κόστος του (180 εκατ. δολάρια).

Το "Pacific Rim" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 12 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.