Το Τελικό Trailer του "Man Of Steel"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε ένα νέο trailer (πιθανότατα το τελευταίο) του "Man Of Steel", της νέας ταινίας του Zack Snyder που αποτελεί το πρώτο μέρος του νέου Superman franchise.

"Ενα μικρό παιδί που φτάνει στη Γή απο ενα ετοιμοθάνατο πλανήτη, υιοθετείται απο ενα ζευγάρι στο Kansas της Αμερικής. Με κάλυψη τη δουλειά του ως δημοσιαγράφος ο Clark Kent χρησιμοποιεί τις εξωπραγματικές του δυνάμεις για να προστατέψει το νέο του "σπίτι".

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Zack Snyder (300, Watchmen, Suckerpunch) ενώ το σενάριο είναι των David S. Goyer (Batman Begins, Blade I-II, Dark City, The Dark Knight) βασισμένο στην ιστορία του Christopher Nolan.

Το cast είναι πολύ πλούσιο με τον Henry Cavill στο ρόλο του Superman, τον Laurence Fishburne στο ρόλο του αρχισυντάκτη της Daily Planet, την Amy Adams στο ρόλο της Lois Lane, την Diane Lane και τον Kevin Costner ως γονείς του σούπερ ήρωα, τον Michael Shannon στο ρόλο του Στρατηγού Zod και τον Russell Crowe σαν Jor-El.

Με με τους Nolan-Snyder στο τιμόνι, το reboot του Superman είναι πολύ δύσκολο να χάσει αν και έχουν δεί πολλά τα μάτια μας.

Το "Superman: Man Of Steel" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου, σε 2D και 3D.

Δείτε το trailer:

"Man Of Steel" poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.