Το Τελικό Trailer Του "300: Rise of an Empire"

0

Λίγες μόνο ημέρες πρίν απο την κυκλοφορία του "300: Rise of an Empire" στις αίθουσες, η Warner Bros κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας.

"Βασισμένο στο comic "Xerxes" του Frank Miller και την αισθητική του πρωτοποριακού “300”, αυτό το νέο κεφάλαιο του έπους μεταφέρει τη δράση στη θάλασσα, καθώς ο Ελληνας Στρατηγός θεμιστοκλής προσπαθεί να ενώσει όλη την Ελλάδα οδηγώντας την στη μάχη που θα αλλάξει την πορεία του πολέμου.
Στο "300: Rise of an Empire" ο θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις τεράστιες Περσικές δυνάμεις που εισβάλουν με ηγέτη τον αυτοαποκαλούμενο Βασιλιά-Θεό Xerxes και την Artemesia, την εκδικητική διοικήτρια του Περσικού Στόλου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Noam Murro ("Smart People") ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Kurt Johnstad (300) και Zack Snyder (300), βασισμένοι στη εικονογραφημένη νουβέλα "Xerxes" του Frank Miller.

Πρωταγωνιστούν οι Eva Green, Sullivan Stapleton, Lena Headey, Rodrigo Santoro, Jack O'Connell, Mark Killeen, Hans Matheson, Callan Mulvey, Andrew Tiernan, Ashraf Barhom, Andrew Pleavin, Yigal Naor.

Λειτουργώντας σαν sequel αλλά και prequel, η δεύτερη ταινία της σειράς εξελίσσεται μετά την Μάχη των Θερμοπυλών, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζει και την άνοδο του Ξέρξη και το θεϊκό σύνδρομο που ανέπτυξε με την ενθάρρυνση της Artemisia, της διοικήτριας του Περσικού στόλου, που θέλει να εκδικηθεί τους Έλληνες για την σφαγή της οικογένειας της.

Με βαριά κληρονομιά την πρώτη εντυπωσιακή ταινία, το "300: Rise of an Empire" καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι απλά η επανάληψη της πρώτης επιτυχημένης συνταγής.

Το "300: Rise of an Empire" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, στίς 6 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.