Το Τελικό Trailer Του "The Finest Hours"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "The Finest Hours", την δραματική περιπέτεια του Craig Gillespie, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

"Το φίλμ βασίζεται στην αληθινή ιστορία της μεγαλύτερης θαλάσσιας διάσωσης μικρού σκάφους, στην ιστορία της Ακτοφυλακής. Στις 18 Φεβρουαρίου του 1952, μια τεράστια θύελλα χτύπησε την Νέα Αγγλία, τσακίζοντας πόλεις κατά μήκος της Ανατολικής Ακτής και προκαλώντας τον όλεθρο στα πλοία που βρέθηκαν στο θανατηφόρο περασμά της, συμπεριλαμβανομένου και του SS Pendleton, ενός πετρελαιοφόρου τάνκερ με προορισμό την Βοστώνη, το οποίο κυριολεκτικά κόπηκε στα δυο, παγιδεύοντας περισσότερους απο 30 ναυτικούς στο ταχέως βυθιζόμενο σκαρί του.

Σαν ο πιο παλαιός αξιωματικός στο πλοίο, ο βοηθός μηχανικού Ray Sybert (Casey Affleck), σύντομα διαπιστώνει ότι πρέπει να αναλάβει την ηγεσία του τρομαγμένου πληρώματος και να εμπνεύσει τους άνδρες για να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν μια απο τις χειρότερες θύελλες που χτύπησαν ποτέ την Ανατολική Ακτή.

Την ίδια ώρα και καθώς τα νέα της καταστροφής φθάνουν στο σταθμό της Ακτοφυλακής στο Chatham της Massachusetts, ο αξιωματικός Daniel Cluff (Eric Bana) διατάσσει μια παράτολμη επιχείρηση διάσωσης των παγιδευμένων ανδρών. Με τις πιθανότητες εναντίον τους, τέσσερις άνδρες με αρχηγό τον Πλοίαρχο της Ακτοφυλακής Bernie Webber (Chris Pine), ξεκινούν με μια ξύλινη σωσίβια λέμβο καια αντιμέτωποι με ακραίες θερμοκρασίες, κύματα 20 μέτρων και πανίσχυρους ανέμους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Craig Gillespie ("Million Dollar Arm", "Lars and the Real Girl"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Eric Johnson και Paul Tamasy.

Πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Eric Bana, Ben Foster, Casey Affleck, Holliday Grainger, Graham McTavish, Rachel Brosnahan, Kyle Gallner, John Magaro, Michael Raymond-James.

Με εντυπωσιακές σκηνές, ένα πλούσιο cast και μια ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία, το "The Finest Hours" φαντάζει σαν μια πολύ αξιόλογη δραματική περιπέτεια.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.