Το Τελικό Trailer Απο Το "Spectre"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "Spectre", την 24η ταινία απο το franchise του James Bond. Το νέο trailer διαθέτει πιο παραδοσιακό στύλ, με αρκετές σκηνές δράσης και λίγους διαλόγους ανάμεσα στον Daniel Greg και τον Christoph Waltz.

"Ενα αινιγματικό μήνυμα απο το παρελθόν του Bond, τον οδηγεί σε μια προσπάθεια αποκάλυψης μιας διαβολικής οργάνωσης. Καθώς ο M βρίσκεται σε διαμάχη με πολιτικές δυνάμεις για να διατηρήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεδιπλώνει τα επίπεδα της εξαπάτησης με σκοπό να αποκαλύψει την τρομακτική αλήθεια πίσω απο το SPECTRE."

Στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας βρίσκεται και πάλι ο Sam Mendes ("Skyfall"), την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Hoyte van Hoytema ("Interstellar"), ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι John Logan ("Gladiator", "Penny Dreadful"), Neal Purvis και Robert Wade, βασισμένοι πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Ian Fleming.

Πρωταγωνιστούν οι Daniel Greg, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Stephanie Sigman, Andrew Scott και Dave Bautista.

Το "SPECTRE" θα κάνει πρεμιέρα στην Βρετανία, στις 26 Οκτωβρίου, ενώ η κυκλοφορία του στην Ελλάδα θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.