Το Τελικό Trailer Απο Το "Sicario: Day of the Soldado"

0

Ένα μήνα πρίν την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες, η Sony Pictures κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "Sicario: Day of the Soldado", το sequel της ταινίας "Sicario" που σκηνοθέτησε ο Denis Villeneuve το 2015. Το νέο trailer συντηρεί τον θετικό ντόρο που δημιουργήσαν τα προηγούμενα promos, καθώς φανερώνει ένα καταιγιστικό και hardcore θρίλερ-δράσης.

"Στο 'In Sicario: Day of the Soldado', ο πόλεμοςτων ναρκωτικών στα σύνορα Αμερικής και Μεξικού έχει κλιμακωθεί, καθώς τα καρτέλ έχουν ξεκινήσει και την διακίνηση τρομοκρατών. Για την αντιμετώπιση αυτής της νέας κατάστασης, ο ομοσπονδιακός πράκτορας Matt Graver (Josh Brolin), ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον μισθοφόρο Alejandro (Benicio Del Toro)."

Το Τελικό Trailer Απο Το "Sicario: Day of the Soldado"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Stefano Sollima ("Gomorrah"), το σενάριο υπογράφει ο Taylor Sheridan ("Wind River", "Hell or High Water"), ο σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, ενώ ο Denis Villeneuve εκτελεί χρέη παραγωγού.

Πρωταγωνιστούν οι Benicio Del Toro, Josh Brolin, Matthew Modine, Catherine Keener, Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Christopher Heyerdahl, Manuel Garcia-Rulfo, Ian Bohen.

Το "Sicario: Day of the Soldado" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Το Τελικό Trailer Απο Το "Sicario: Day of the Soldado"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.