Το Τελικό Trailer Απο Το "Dark Phoenix"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "Dark Phoenix", το τελευταίο φίλμ απο το κινηματογραφικό franchise του "X-Men" που θα κυκλοφορήσει το ιστορικό στούντιο, πρίν γίνει κομμάτι της Disney (με ότι και αν αυτό σημαίνει). Το νέο trailer παρουσιάζει την ομάδα των σούπερ ήρωων να βρίσκονται αντιμέτωποι με ενα δικό τους μέλος, σε μια επική μάχη που θα αποτελέσει και τον επίλογο του franchise της Fox, που ξεκίνησε πρίν απο είκοσι χρόνια και που πλέον αναμένεται να υποστεί ενα ολικό lifting απο τους ανθρώπους της Disney.

"Η Jean Grey αρχίζει να αναπτύσσει απίστευτες δυνάμεις, που την διαφθείρουν και την μετατρέπουν στην Dark Phoenix. Τώρα, οι X-Men θα πρέπει να αποφασίσουν για το αν η ζωή ενός μέλους της ομάδας αξίζει περισσότερο απο τις ζωές όλων των ανθρώπων της Γής."

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται ο Simon Kinberg, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο ύστερα απο μια πλούσια καριέρα σαν σεναριογράφος ("X-Men: The Final Stand", "X-Men: Days of Future Past", "X-Men: Apocalypse", "Jumper").

Πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), James McAvoy (Professor X), Sophie Turner (Jean Grey), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler), και η πρωτοεμφανιζόμενη στο franchise Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty").

Το "Dark Phoenix" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Ιουνίου...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.