Το Τελικό Trailer Από Το "A Quiet Place Part 2"

0

Ύστερα από τις συνεχείς αναβολές της κυκλοφορίας του στις αίθουσες (λόγο της πανδημίας), το "A Quiet Place Part 2", έρχεται στις αίθουσες του εξωτερικού σε τρεις εβδομάδες. Με αφορμή αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, η Paramount κυκλοφόρησε το τελικό trailer του φιλμ, που φανερώνει ένα καλογυρισμένο sequel που προχωρά μπροστά την ιστορία, ενώ ταυτόχρονα και με την χρήση flashbacks μας δίνει στοιχεία για το πως ξεκίνησε η αποκάλυψη για την ανθρωπότητα.

"Υστερα απο τα τραγικά γεγονότα του πρώτου φίλμ, η οικογένεια των Abbott θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους τρόμους του έξω κόσμου, καθώς συνεχίζουν να πασχίζουν για την επιβίωση στην απόλυτη ησυχία. Αναγκασμένοι να πλοηγηθούν στο άγνωστο, σύντομα διαπιστώνουν πως τα πλάσματα που κυνηγούν με τον ήχο, δεν αποτελούν την μοναδική απειλή που παραμονεύει."

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται και πάλι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης John Krasinski ("The Office"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στην ιστορία των Bryan Woods και Scott Beck.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Emily Blunt ("Sicario"), Millicent Simmonds ("Wonderstruck") και Noah Jupe, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Djimon Hounsou ("Blood Diamond"), Cillian Murphy ("Peaky Blinders"), Wayne Duvall, Okieriete Onaodowan, Lauren-Ashley Cristiano, Blake DeLong, Silas Pereira-Olson.

Το "A Quiet Place Part 2" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά του εξωτερικού (και ίσως στα ελληνικά θερινά) στις 28 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

Το Τελικό Trailer Το "A Quiet Place Part 2"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.