Το "Cloverfield" Επιστρέφει... [Trailer]

0

Εχθές και λίγο πρίν την προβολή του "13 Hours" στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής, η Paramount πρόβαλε το πρώτο trailer απο το "10 Cloverfield Lane", ένα μυστηριώδες project που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποτελεί μια spin-off ιστορία απο το σύμπαν της ταινίας "Cloverfield" του Matt Reeves, που κυκλοφόρησε το 2008.

Ακολουθώντας την ίδια στρατηγική με την original ταινία, η Bad Robot του JJ Abrams δεν έχει αποκαλύψει τίποτε για την πλοκή του νέου φίλμ, που μέχρι σήμερα είχε καταφέρει πολύ έξυπνα να αποκρύψει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εικασίες, το "10 Cloverfield Lane" εξελίσσεται την ίδια χρονική περιόδο με το πρώτο φίλμ, αλλά εστιάζει σε μια διαφορετική ομάδα χαρακτήρων που υποδύονται οι John Goodman ("The Big Lebowski"), Mary Elizabeth Winstead ("Smashed") και John Gallagher Jr. ("The Newsroom"). Υστερα απο την εισβολή του τέρατος στο Manhattan, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται κλεισμένοι σε ένα καταφύγιο, εκεί όπου ο φόβος και η ένταση κλιμακώνονται διαρκώς.

Το "Cloverfield" Επιστρέφει... [Trailer]

Το σενάριο της νέας ταινίας έχουν γράψει οι Josh Campbell, Matthew Stuecken και Damien Chazelle ("Whiplash"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Trachtenberg, ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Με μια πολύ πρωτότυπη ιδέα και πρωτοποριακές found-footage τεχνικές κινηματογράφησης, η πρώτη ταινία εξελίχθηκε σε ένα καταιγιστικό sci-fi θρίλερ με ανεξάρτητο ύφος, κάτι που ελπίζουμε να συνεχιστεί και με την νέα ταινία.

Το "10 Cloverfield Lane" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.