Το Τελικό Trailer Απο Το "War for the Planet of the Apes"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "War for the Planet of the Apes" την τρίτη ταινία απο την αναβίωση του franchise "Planet of the Apes".

"Στο τρίτο κεφάλαιο του καταξιώμενου franchise, ο Ceasar και οι πιθήκοι του αναγκάζονται να εμπλακούν σε μια θανάσιμη σύρραξη με έναν στρατό ανθρώπων, του οποίου ηγείται ένας αδίστακτος συνταγματάρχης (Woody Harelson). Καθώς οι πίθηκοι υφίστανται πολύ μεγάλες απώλειες, ο Ceasar πασχίζει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μια μυθική αποστολή αναζητώντας την εκδίκηση για το είδος του. Καθώς αυτό το θανάσιμο ταξίδι τους φέρνει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Ceasar και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μια επική μάχη που θα καθορίσει το μέλλον και των δυο ειδών αλλά και του ίδιου του πλανήτη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Matt Reeves ("Cloverfield", "Let Me In"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Mark Bomback ("The Wolverine", "Dawn of the Planet of the Apes"), βασισμένος στην νουβέλα του Pierre Boulle.

Το Τελικό Trailer Απο Το "War for the Planet of the Apes"

Στον ρόλο του Ceasar επιστρέφει και πάλι ο εξαιρετικός Andy Serkis ("The Lord of the Rings"), ενώ στο ρόλο του "Συνταγματάρχη" και αντίπαλου δέους, βρίσκεται ο Woody Harelson ("The People vs. Larry Flynt").

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Judy Greer, Steve Zahn, Ty Olsson, Sara Canning, Chad Rook, Aleks Paunovic, Terry Notary.

Υστερα απο τις δυο πρώτες πολύ αξιόλογες ταινίες, το τρίτο μέρος φαντάζει εξίσου αξιόλογο, σε ένα franchise που εξελίσσεται σε ένα απο τα καλύτερα στο είδος του, καθώς συνδυάζει την δράση με την ουσία, διατηρώντας ένα σκοτεινό και σοβαρό ύφος.

Το "War for the Planet of the Apes" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου απο την 20th Century Fox.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.