Το Τελικό Trailer Απο Το "Valerian"

0

Η STX κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "Valerian and the City of a Thousand Planets", την κινηματογραφική μεταφορά της sci-fi εικονογραφημένης νουβέλας των Pierre Christin και Jean-Claude Mézières, που κυκλοφόρησε το 1967.

"Ο Valerian (Dane DeHaan) και η Laureline (Cara Delevingne) είναι ειδικοί πράκτορες της κυβέρνησης των περιοχών των ανθρώπων και έχουν ως καθήκον την διατήρηση της τάξης σε όλο το σύμπαν. Ο Valerian επιδιώκει κάτι περισσότερο απο μια επαγγελματική σχέση με την συνάδελφο του, κάνοντας της συνεχώς ρομαντικές προτάσεις. Ομως το μεγάλο παρελθόν του με τις γυναίκες και οι παραδοσιακές της αξίες, οδηγούν συνεχώς την Laureline στην απόρριψη των προτάσεων του.

Υστερα απο μια εντολή του διοικητή τους (Clive Owen), ο Valerian και η Laureline ξεκινούν μια αποστολή με προορισμό την εντυπωσιακή διαγαλαξιακή πόλη Alpha, μια συνεχώς αυξανόμενη μητρόπολη που κατοικείται απο χιλιάδες διαφορετικά είδη απο όλες τις γωνιές του σύμπαντος. Οι 17 εκατομμύρια κάτοικοι του Alpha έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, τα ταλέντα τους, την τεχνολογία και τους πόρους για το καλό όλων. Δυστυχώς όμως, δεν συμμερίζονται όλοι στον Alpha τους ίδιους στόχους, καθώς αφανείς δυνάμεις εργάζονται στο παρασκήνιομ κάτι που θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο κίνδυνο για την φυλή μας."

Στην σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Luc Besson ("The Fifth Element", "Léon: The Professional"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μέσα απο την εταιρεία του EuropaCorp.

Πρωταγωνιστούν οι Dane DeHaan, Clara Delevingne, Clive Owen, John Goodman, Ethan Hawke, και Rutger Hauer.

Αν και εντυπωσιακό οπτικά, κανείς δεν μπορεί να πεί με σιγουριά ότι η νέα και πανάκριβη ταινία του Luc Besson θα καταφέρει να γευτεί την επιτυχία, καθώς τόσο το πρωταγωνιστικό δίδυμο όσο και ο τόνος που έχουμε συλλάβει απο τα trailers, προβληματίζουν για το τελικό αποτέλεσμα.

Το "Valerian and the City of a Thousand Planets" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.