Το Τελικό Trailer Απο Το "Jurassic World: Fallen Kingdom"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο trailer απο το "Jurassic World: Fallen Kingdom". Το νέο trailer φανερώνει εντυπωσιακές σκηνές δράσης, αλλά δεν πρόσφερεται για ασφαλή συμπεράσματα και πιο συγκεκριμένα για το αν ο σκηνοθέτης Juan Antonio Bayona έχει καταφέρει να προσδώσει κάτι το διαφορετικό στις ταινίες του franchise, που πλέον φαντάζουν να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια.

Η ιστορία της νέας ταινίας εξελίσσεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του "Jurassic World" και επιστρέφει στο Isla Nublar, εκεί όπου ένα ηφαίστειο απειλεί τις ζωές των δεινοσαύρων, που πλέον τριγυρνούν ελεύθεροι στο τουριστικό πάρκο.

Στην σκηνοθεσία της νέας ταινίας βρίσκεται o Καταλανός σκηνοθέτης Juan Antonio Bayona ("Impossible", "A Monster Calls"), ενώ το σενάριο έχουν γράψει και πάλι ο σκηνοθέτης του πρώτου φίλμ Colin Trevorrow ("Safety Not Guaranteed"), μαζί με τον Derek Connolly ("Kong: Skull Island"), βασισμένοι πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Michael Crichton.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Chris Pratt ("Guardians of the Glaxy") και Bryce Dallas Howard ("Lady in the Water"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι James Cromwell ("The Green Mile"), Ted Levine ("Heat"), Toby Jones ("Wayward Pines"), BD Wong, Daniella Pineda, Rafe Spall και Geraldine Chaplin.

Στην παραγωγή του sequel που ουσιαστικά αποτελεί το πέμπτο φίλμ του franchise της Universal, θα βρεθούν για μια ακόμη φορά οι Steven Spielberg και Frank Marshall.

Υστερα απο την απρόσμενα μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της ταινίας του 2015 (1,6 δις δολάρια και τέταρτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών), η Universal και η Legendary ευελπιστούν σε μια ανάλογη πορεία με την νέα ταινία του χρυσοφόρου franchise, που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει περισσότερα απο $3,5 δις δολάρια.

Αν και το πρώτο φίλμ απο το reboot του franchise δεν μας ενθουσίασε και ιδιαίτερα, οι προσδοκίες για την δεύτερη ταινία μόνο μεγαλύτερες μπορούν να είναι, καθώς στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Bayona, ο οποίος μπορεί να προσδώσει στην κουραστική πλέον ιστορία κάτι το διαφορετικό...

Το "Jurassic World: Fallen Kingdom" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.