Το Tελικό Trailer Απο Το "Rogue One: A Star Wars Story"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "Rogue One: A Star Wars Story", την πρώτη απο τις τρείς spinoff ταινίες απο το σύμπαν του Star Wars.

"Το Rogue One εξελίσσεται πρίν απο τα γεγονότα του 'Star Wars: A New Hope' και αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας μαχητών της αντίστασης, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλέψουν τα σχέδια του Death Star".

Στην σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται ο Gareth Edwards ("Monsters", "Godzilla"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Chris Weitz ("The Golden Compass", "Cinderella"), που αντικατέστησε τον Gary Whitta ("The Book of Eli").

Πρωταγωνιστούν οι Felicity Jones ("The Theory Of Everything"), Ben Mendelsohn ("Bloodline"), Forest Whitaker ("The Butler"), Donnie Yen ("Ip Man"), Mads Mikkelsen ("Hannibal"), Riz Ahmed ("Nightcrawler"), Diego Luna ("Milk"), Jiang Wen ("Let the Bullets Fly") και Alan Tudyk ("Firefly").

Αν και το "Rogue One" αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα κατά την διάρκεια της παραγωγής, με εκτεταμένα συμπληρωματικά γυρίσματα, το promo υλικό που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα φανερώνει ένα φίλμ που φαντάζει πολύ πιο πρωτότυπο απο το ανακυκλωμένο και προβλέψιμο "A Force Awakens". Αν και εφόσον τα συμπληρωματικά γυρίσματα που επέβαλε η Disney στον Gareth Edwards δεν αλλοίωσαν το όραμα του ταλαντούχου σκηνοθέτη - που επιθυμούσε ένα πιο σκοτεινό και με πολεμικό τόνο φίλμ - τότε το νέο φίλμ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο, καθώς εκτός των άλλων φιλοξενεί και την επιστροφή του Darth Vader στη μεγάλη οθόνη.

Το "Rogue One: A Star Wars Story" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.