Το Τελικό Trailer Απο Το "Detroit"

0

Η Annapurna Pictures κυκλοφόρησε το τελικό trailer απο το "Detroit", το δραματικό θρίλερ της Kathryn Bigelow, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

"Απο την βραβευμένη με Oscar σκηνοθέτρια του 'The Hurt Locker' και του 'Zero Dark Thirty', το 'Detroit' αφηγείται την συγκλονιστική ιστορία μιας απο τις πιο σκοτεινές στιγμές, κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής αναταραχής που έπληξε το Detroit το καλοκαίρι του 1967."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Kathryn Bigelow ("Strange Days", "The Hurt Locker", "Zero Dark Thirty"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Mark Boal ("The Hurt Locker", "Zero Dark Thirty").

Πρωταγωνιστούν οι Anthony Mackie, John Krasinski, John Boyega, Kaitlyn Dever, Will Poulter, Jack Reynor, Hannah Murray, Tyler James Williams, Jason Mitchell, Jacob Latimore, Laz Alonso, Malcolm David.

Το "Detroit" είναι βασισμένο στα αληθινά γεγόνοτα που συνέβησαν κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων στο Detroit το καλοκαίρι του 1967, επεισόδια που πυροδοτήθηκαν ύστερα απο την εισβολή της αστυνομίας σε ένα μπάρ του Near West Side. Αν το φίλμ δεν διαθέτει το πολύ δυνατό cast, η νέα ταινία της μοναδικής γυναίκας σκηνοθέτριας που κέρδισε ποτέ το Oscar, αναμένεται σαν ένα δυνατό και αξιόλογο δράμα που πιθανότα θα αποσπάσει και υποψηφιότητες για βραβεία.

Το "Detroit" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.