Το Τελικό Trailer Απο Το "Bright" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "Bright", το μεταφυσικό αστυνομικό θρίλερ του David Ayer.

"Το φίλμ εξελίσσεται σε ένα κόσμο όπου εκτός απο τους ανθρώπους κατοικούν φανταστικά και μυθικά πλάσματα. Η ιστορία εστιάζει σε έναν αστυνομικό (Will Smith) που αναγκάζεται να δουλέψει με ένα Orc (Joel Edgerton), για την ανεύρεση ενός πανίσχυρου μαγικού ραβδιού που πολλοί θα σκότωναν για να το αποκτήσουν."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Ayer ("Harsh Times", "Suicide Squad"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Max Landis ("Chronicle").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Will Smith ("Suicide Squad") και Joel Edgerton ("Midnight Special"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Noomi Repace ("Prometheus"), Edgar Ramírez ("The Liberator"), Ike Barinholtz, strong>Kenneth Choi, Lucy Fry, Brad William Henke, Dawn Olivieri.

Με υψηλό προϋπολογισμό, αξιόλογους συντελεστές και την γνωστή δημιουργική ελευθερία που παρέχει το Netflix στους δημιουργούς, το φίλμ του David Ayer θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι διασκεδαστικό, αν και τα τρία trailers που έχουμε δεί μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να μας ενθουσιάσουν.

Το "Bright" θα διατεθεί στις 22 Δεκεμβρίου, μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.