Στα Παρασκήνια Του "The Grand Budapest Hotel"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε ένα βίντεο με σκηνές απο τα παρασκήνια και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του "The Grand Budapest Hotel", της νέας ταινίας του Wes Anderson.

"Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός θρυλικού θυρωρού σε ένα διάσημο ξενοδοχείο της Ουγγαρίας, στίς αρχές του 20ου αιώνα και την φιλία που ανέπτυξε με ένα νεαρό υπάλληλο που έγινε ο προστατεύομενος του. Στην ιστορία εμπλέκεται η κλοπή και ανάκτηση ενός ανεκτίμητου Αναγεννησιακού πίνακα, η μάχη για μια τεράστια οικογενειακή περιουσία, όλα αυτά στο παρασκήνιο μιας ξαφνικής και δραματικής αλλαγής στην Ευρώπη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Wes Anderson ("The Life Aquatic with Steve Zissou", "Moonrise Kingdom"), ενώ όπως συνηθίζει άλλωστε υπογράφει και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Saoirse Ronan, Ralph Fiennes, Edward Norton, Willem Dafoe, Jude Law, Owen Wilson, Léa Seydoux, Bill Murray, Adrien Brody, Tilda Swinton, Jeff Goldblum, Tom Wilkinson, Harvey Keitel.

Ο Wes Anderson επιστρέφει με μια ταινία μεγαλύτερης κλίμακας απο αυτές που μας έχει συνηθίσει και ένα πραγματικά εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει τους συνήθεις "υπόπτους" και όχι μόνο.

Το "The Grand Budapest Hotel" έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου με πολύ καλές κριτικές, ενώ κυκλοφορία του στην Ελλάδα θα γίνει στίς 6 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το υπέροχο poster που δημιούργησε ο Peter Strain:

the-grand-budapest-hotel-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.