Πρώτο Trailer Του "Words With Gods"

0

Η BN Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Words With Gods", το πρώτο μέρος απο την ανθολογία ταινιών, που υπογράφουν πολλοί και καταξιωμένοι σκηνοθέτες του κόσμου.

"Οι τέσσερις πρώτες ιστορίες της πρωτοποριακής ανθολογίας ταινιών "Heartbeat of the World". Αποτελούμενη απο πολλά φίλμ μικρού μήκους καταξιωμένων σκηνοθετών, το "Words With Gods" ακολουθει το θέμα της θρησκείας και ειδικότερα την προσωπική σχέση που έχει ο καθένας μας με τον θεό, τους θεούς ή την έλλειψη τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Guillermo Arriaga, Emir Kusturica, Mira Nair, Hideo Nakata, Hector Babenco, Álex de la Iglesia, Bahman Ghobadi, Amos Gitai και Warwick Thornton.

Πρωταγωνιστούν οι Demian Bichir, Sarai Givaty, Pooneh Hajimohammadi, Emir Kusturica, Inma Cuesta, Miranda Tapsell, Roopashree Jeevaji, Emilio Echevarría, Jorge A. Jimenez.

Το εγχείρημα της πρώτης ταινίας εστιάζει στην ανθρώπινη αδυναμία, την περιβαλλοντολογική και πολιστική κρίση, τον αθεϊσμό αλλά και τον ρόλο των θρησκειών που ο καθένας ασπάζεται, ενώ τα επόμενα τρία φίλμ της ανθολογίας: "Encounters", "Into The Bloodstream" και "Polis", θα ασχοληθούν με την σεξουαλική ταυτότητα, τα ναρκωτικά και την πολιτική.

Το "Words With Gods" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες μέσα στο 2014.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.