Πρώτο Trailer Του "Unbroken"

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Unbroken", το πολεμικό δράμα της Angelina Jolie που αποτελεί την δεύτερη σκηνοθετική δουλειά της.

"Ενα επικό δράμα που ακολουθεί την απίστευτη ζωή του Ολυμπιονίκη και ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connell), ο οποίος μαζί με άλλα δυο μέλη του πληρώματος επιβίωσαν σε μια σχεδία για 47 ημέρες, ύστερα απο την συντριβή του βομβαρδιστικού αεροπλάνου που επέβαιναν. Υστερα απο 47 ημέρες και 2000 μίλια, οι τρείς άνδρες πιάστηκαν όμηροι απο το Ναυτικό της Ιαπωνίας και οδηγήθηκαν σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, εκεί όπου ο Zamperini έγινε στόχος ενός σαδιστικού επόπτη."

Πολεμικό δράμα σε σκηνοθεσία της Angelina Jolie και σενάριο των Ethan Coen, Joel Coen, Richard LaGravenese και William Nicholson, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Laura Hillenbrand ("Seabiscuit").

Πρωταγωνιστούν οι Jack O'Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Jai Courtney, Alex Russell, John D'Leo, Luke Treadaway, Spencer Lofranco, Finn Wittrock, John Magaro, Vincenzo Amato, Maddalena Ischiale.

Το "Unbroken" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στίς 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.