Πρώτο Trailer Του Θρίλερ Τρόμου "When Animals Dream" [Κάννες 2014]

0

Η Alphaville Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "When Animals Dream" (Når Dyret Drømmer), της δανέζικης ταινίας τρόμου του Jonas Arnby.

"Η Marie είναι ένα όμορφο και μοναχικό 16χρονο κορίτσι, που ζεί σε ένα απομονωμένο χωριό ενός νησιού, έξω απο την δυτική ακτή της Δανίας. Η μητέρα της Marie είναι σοβαρά άρρωστη - πάσχοντας απο μια άγνωστη ασθένεια - διανοητικά απούσα και δεμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Thor, ο πατέρας της Marie, λειτουργεί ένα μικρό μπακάλικο και προσπαθεί να κάνει τη ζωή της μικρής του οικογένειας όσο πιο φυσιολογική γίνεται. Αν και επιφανειακά όλα φαίνονται εντάξει, η Marie πιστεύει ότι ο πατέρας της δεν της λέει όλη την αλήθεια για την ασθένεια της μητέρας της..."

Δράμα τρόμου σε σκηνοθεσία Jonas Arnby και σενάριο του Rasmus Birch. Πρωταγωνιστούν οι Sonia Suhl, Lars Mikkelsen, Jakob Oftebro, Sonja Richter, Gustav Dyekjær Giese, Stig Hoffmeyer, Benjamin Boe Rasmussen, Tina Gylling, Mads Riisom.

Ο Jonas Arnby κάνει το ιδανικό σκηνοθετικό ντεπούτο, με ένα φίλμ που είναι κάτι πολύ περισσότερο απο μια ακόμη ταινία τρόμου. Με background το μελαγχολικό τοπίο και μια καταπληκτική ερμηνεία απο την πρωταγωνίστρια Sonja Suhl, ο Arnby δημιουργεί ένα ρεαλιστικό και ατμοσφαιρικό θρίλερ.

when-animals-dream-still

Χρησιμοποιώντας μεταφορικά το θέμα του λυκανθρώπου, ο Arnby αναδεικνύει την καταπίεση που μπορεί να υποστεί μια γυναίκα, που θέλει να ακολουθήσει τη δική της ανεξάρτητη πορεία μέσα σε μια μικρή & κλειστή κοινωνία.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες με εξαιρετικές κριτικές θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα απο την Odeon μέσα στο 2014.

Η κινηματογραφική πρεμιέρα του φίλμ θα γίνει στην Δανία στις 31 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.