Πρώτο Trailer Του Θρίλερ Τρόμου "Before I Wake"

0

Η Relativity κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Before I Wake", το θρίλερ τρόμου του Mike Flanagan.

"Σε αυτό το έντονο και συναρπαστικό μεταφυσικό θρίλερ, η Jessie (Kate Bosworth) και ο Mark (Thomas Jane) αποφασίζουν να υιοθετήσουν τον γλυκό και αξιαγάπητο 8χρονο, Cody. Ο Cody όμως βασανίζεται απο ένα πρόβλημα που δεν το γνωρίζουν: φοβάται να κοιμηθεί.

Στη αρχή, υποθέτουν ότι τα προηγούμενα ασταθή σπίτια προκάλεσαν την απέχθεια του για τον ύπνο, όμως σύντομα ανακαλύπτουν και το γιατί: τα όνειρα του Cody εκδηλώνονται στην πραγματικότητα και ενώ αυτός κοιμάται. Την μια στιγμή το ζευγάρι βιώνει το θαύμα της απίστευτη φαντασίας του Cody και την άλλη τρομοκρατούνται απο την φριχτή φύση που διακατέχει τους εφιάλτες του. Αποφασισμένοι να σώσουν την οικογένεια τους, η Jessie και ο Mark ξεκινούν μια επικίνδυνη αναζήτηση για να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω απο τους εφιάλτες του Cody."

Θρίλερ τρόμου σε σκηνοθεσία Mike Flanagan ("Oculus"), που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Jeff Howard. Πρωταγωνιστούν οι Kate Bosworth, Thomas Jane, Annabeth Gish, Dash Mihok, Scottie Thompson, Jay Karnes, Kyla Deaver, Jacob Tremblay, Lance E. Nichols, Courtney Bell, Justin Gordon.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 8 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.