Πρώτο Trailer του "Seventh Son"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Seventh Son", της νέας περιπέτειας φαντασίας του Sergey Bodrov.

"Σε μια ξεχασμένη εποχή μια μεγάλη δύναμη του κακού έιναι έτοιμη να απελευθερωθεί. Μια δύναμη που θα αναζωπυρώσει τον πόλεμο μεταξύ του υπερφυσικού και της ανθρωπότητας. Ο Master Gregory (Jeff Bridges) είναι ο Ιππότης που είχε φυλακίσει την πανίσχυρη μάγισσα Mother Malkin (Julianne Moore) αιώνες πρίν. Τώρα όμως αυτή απέδρασε και αναζητά εκδίκηση. Ετσι συγκεντρώνει όλους τους ακόλουθους της προετοιμάζοντας το έδαφος για να πλήξει με την οργή της τον ανυποψίαστο κόσμο. Μόνο ένα εμπόδιο βρίσκεται στο δρόμο της, ο Ιππότης Master Gregory..."

Βασισμένο στο βιβλίο "The Spook's Apprentice" του Joseph Delaney, το "Seventh Son" είναι μια περιπέτεια φαντασίας υψηλών προδιαγραφών, αν και φαίνεται να αντιμετώπισε προβλήματα κατά την διάρκεια της παραγωγής της.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο βραβευμένος Sergey Bodrov ("Mongol") ενώ το σενάριο είναι των Matt Greenberg, Charles Leavitt και Steve Knight.

Πρωταγωνιστούν οι Jeff Bridges, Julianne Moore, Kit Harington, Djimon Hounsou, Ben Barnes, Olivia Williams, Antje Traue, Gerard Plunkett.

Η ταινία που ήταν προγραμματισμένη για τον προσεχή Οκτώβριο, τελικώς θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014.

Δείτε το trailer:

seventh-son-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.