Πρώτο Trailer του "The Railway Man" [TIFF 2013]

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "The Railway Man", του βιογραφικού δράματος του σκηνοθέτη Jonathan Teplitzky.

"Η εκπληκτική και επική ιστορία του Eric Lomax, ενός Βρετανού αξιωματικού που αιχμαλωτίστηκε και βασανίστηκε σε ένα ιαπωνικό εργοτάξιο, κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Δεκαετίες αργότερα, ο Lomax ανακαλύπτει ότι ο Ιάπωνας βασανιστής του είναι ακόμη ζωντανός και αποφασίζει να τον εκδικηθεί, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το παρελθόν που τον στοιχειώνει."

Δράμα σε σκηνοθεσία Jonathan Teplitzky ("Better Than Sex") και σενάριο του Frank Cottrell Boyce ("24 Hour Party People"), βασισμένο στην αυτοβιογραφία του Eric Lomax.

Πρωταγωνιστούν οι Colin Firth, Nicole Kidman, Stellan Skarsgård, Jeremy Irvine, Hiroyuki Sanada, Sam Reid, Marta Dusseldorp, Tom Hobbs, Masa Yamaguchi, Byron J. Brochmann.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο, πρίν απο μερικές ημέρες και απέσπασε ανάμεικτες κριτικές, ενώ η κυκλοφορία της στίς αίθουσες θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.