Πρώτο Trailer του "The Raid 2: Berandal"

0

Υστερα απο το teaser που είδαμε πρίν απο περίπου δυο μήνες, η Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer του "The Raid 2: Berandal", του sequel του "The Raid: Redemption".

"Ο αστυνομικός Rama (Iko Uwais), διεισδύει σαν μυστικός στο αδίστακτο συνδικάτο εγκλήματος της Τζακάρτα, με σκοπό να προστατέψει την οικογένεια του και να αποκαλύψει την διαφθορά στο αστυνομικό σώμα."

Η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας δράσης "The Raid: Redemption", που κυκλοφόρησε το 2012 και είχε ως θέμα την αιματηρή έφοδο μιας ομάδας αστυνομικών στο κρυσφήγετο μιας εγκληματικής οργάνωσης στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται και πάλι ο Gareth Evans (Footsteps, Merantau), ενώ πρωταγωνιστούν οι Iko Uwais, Yayan Ruhian, Raiden Integra, Donny Alamsyah, Kazuki Kitamura, Julie Estelle, Tio Pakusodewo, Ryûhei Matsuda, Ken'ichi Endô, Alex Abbad.

To trailer φανερώνει περισσότερα στοιχεία για την πλοκή, ενώ δίνει και μια μικρή γεύση απο τις καλογυρισμένες σκηνές δράσης με τα εντυπωσιακά stunts.

Το "The Raid 2: Berandal" θα κάνει πρεμιέρα στο Sundance Film Festival στίς 21 Ιανουαρίου, ενώ η κυκλοφορία του στίς αίθουσες θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.