Πρώτο Trailer του "The Fifth Estate"

0

Η Disney (που ελέγχει τα πάντα πλέον) κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "The Fifth Estate", της ταινίας του Bill Condon που ασχολείται με την καυτή ιστορία του WikiLeaks και του ιδρυτή του Julian Assange.

"Μια ματιά στη σχέση μεταξύ του ιδρυτή του WikiLeaks, Julian Assange και του αρχικώς ένθερμου υποστηρικτή & συνεργάτη του Daniel Domscheit-Berg, αλλά και το πώς η μεγάλη ανάπτυξη και απήχηση της ιστοσελίδας οδήγησε σε ένα αξεπέρστο ρήγμα στη σχέση των δύο φίλων."

Δράμα σε σκηνοθεσία του Bill Condon ("Kinsey") και σενάριο του Josh Singer ("Fringe"), βασισμένο στα βιβλία των Daniel Domscheit-Berg, Luke Harding και David Leigh.

Πρωταγωνιστούν οι Benedict Cumberbatch, Alicia Vikander, Carice van Houten, Stanley Tucci, Laura Linney, Anthony Mackie, Daniel Brühl, Dan Stevens, David Thewlis, Peter Capaldi, Moritz Bleibtreu.

Υστερα απο το ντοκυμαντέρ "We Steal Secrets" του Alex Gibney που κυκλοφόρησε πρίν απο μερικούς μήνες, το "The Fifth Estate" αποτελεί την κινηματογραφική εκδοχή της ιστορίας, με καλό cast και ένα θέμα που φαίνεται να "πείραξε" πολύ την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς την εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Το "The Fifth Estate" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, στίς 11 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.