Πρώτο Trailer του “The Expendables 3”

0

Η Lionsgate, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “The Expendables 3”, της τρίτης ταινίας του franchise δράσης.

"Ο Barney (Stallone), ο Christmas (Statham) και η υπόλοιπη ομάδα έρχονται αντιμέτωποι με τον Conrad Stonebanks (Gibson), τον άνθρωπο που πρίν απο πολλά χρόνια συνίδρυσε τους Expendables μαζί με τον Barney. Αργότερα ο Stonebanks εξελίχθηκε σε έναν αδίστακτο έμπορο όπλων που ο Barney αναγκάστηκε να σκοτώσει, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Ο Stonebanks που ξεγέλασε τον θάνατο τότε, έχει πλέον σαν αποστολή την εξολόθρευση των Expendables, ο Barney όμως έχει άλλα σχέδια με μια νέα γενιά μελών, που είναι πιο νέοι, πιο γρήγοροι και πιο τεχνολογικά καταρτισμένοι."

Περιπέτεια σε σκηνοθεσία Patrick Hughes και σενάριο των Katrin Benedikt, Dave Callaham, Creighton Rothenberger και Sylvester Stallone.

Πρωταγωνιστούν οι Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Mel Gibson, Antonio Banderas, Dolph Lundgren, Harrison Ford, Ronda Rousey, Terry Crews, Kelsey Grammer, Robert Davi, Sarai Givaty, Randy Couture, Natalie Burn.

Μια ακόμη συγκέντρωση των βετεράνων action-stars, σε ένα franchise που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον, αν είχε σκηνοθεσία.

Το “The Expendables 3” θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στίς 15 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.