Πρώτο Trailer του "Star Trek Into Darkness"

0

Μετά το teaser που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πρίν, σήμερα η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου "Star Trek Into Darkness", της δεύτερης ταινίας απο το reboot του Star Trek franchise που ξεκίνησε το 2009. Μέσα στο trailer είναι κρυμμένη και η διεύθυνση του website προώθησης της ταινίας που θα βρείτε εδώ.

"Οταν το πλήρωμα του Enterprise καλείται να επιστρέψει πίσω, ανακαλύπτει μια τρομακτική δύναμη που σκορπά τον τρόμο και που δρά μέσα απο την ίδια την οργάνωση, τα ιδανικά της οποίας καλούνται να υπερασπίσουν. Μέσα σε ένα κόσμο που βρίσκεται πόλεμο, ο Captain Kirk ηγείται ενός ανθρωποκυνηγητού με σκοπό την σύλληψη ενός άνθρωπου που είναι το απόλυτο όπλο μαζικής καταστροφής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο J.J. Abrams ("Lost", "Super 8") ενώ το σενάριο που είναι βασισμένο στη τηλεοπτική σειρά του Gene Roddenberry, υπογράφουν οι σεναριογράφοι της πρώτης ταινίας Roberto Orci ("Star Trek", "Mission: Impossible III" ), Alex Kurtzman ("Star Trek", "The Island") και Damon Lindelof ("Lost", "Prometheus".

Πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin, John Cho, Peter Weller.

Το "Star Trek Into Darkness" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 17 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.