Πρώτο Trailer Του Sci-Fi Θρίλερ "Predestination"

0

Η Pinnacle Film Sales κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Predestination", το sci-fi θρίλερ των Michael Spierig και Peter Spierig.

"Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70', ένας άνδρας εισέρχεται στο λεβητοστάσιο ενός κτιρίου κρατώντας ένα μυστήριο χαρτοφύλακα. Εκεί ξεσκεπάζει μια βόμβα και δέχεται επίθεση ενώ προσπαθεί να την απενεργοποιήσει. Τα καταφέρνει - περίπου. Τρομακτικά παραμορφωμένος, μεταφέρεται στα κεντρικά της υπηρεσίας του, εκεί όπου θα λάβει ένα νέο πρόσωπο.
Είναι ένας χρονικός πράκτορας, ταξιδεύοντας μπρός και πίσω στο χρόνο, αλλάζοντας την ιστορία. Η αποστολή του: να αποτρέψει τον μαζικό φόνο που ετοιμάζει ο επονομαζόμενος Fizzle Bomber. Με νέο προσωπο και νέο σε νέο μέρος η αποστολή του συνεχίζεται. Τώρα πλέον κάνει τον barman. Πιάνει κουβέντα με ενα σκληρό πλήν θηλυπρεπή εμφανισιακά πελάτη. Κάτι τρέχει με αυτόν τον τύπο που προσφέρεται να αφηγηθεί στον πράκτορα "την καλύτερη ιστορία που άκουσε ποτέ"."

Sci-fi θρίλερ σε σκηνοθεσία των The Spierig Brothers ("Daybreakers"), που υπογράφουν και το σενάριο βασισμένοι στην ιστορία "All You Zombies" του Robert A. Heinlein.

Πρωταγωνιστούν οι Ethan Hawke, Noah Taylor, Sarah Snook, Christopher Kirby, Madeleine West, Freya Stafford, Jim Knobeloch, Cate Wolfe, Elise Jansen, Lucinda Armstrong Hall, Rob Jenkins.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα με καλές κριτικές στο φεστιβάλ SXSW, ενώ προς το παρόν είναι άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας της στίς αίθουσες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.