Πρώτο Trailer του Sci-fi Θρίλερ "Europa Report"

0

Η Magnet κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο trailer του sci-fi θρίλερ, "Europa Report", της νέας ταινίας του Sebastián Cordero.

Μέσα στα πλαίσια μιας διεθνούς και απόρρητης αποστολής, ενα πλήρωμα έξι διεθνών αστροναυτών, αναλαμβάνει την άκρως επικίνδυνη αποστολή της εξευρεύνησης του Europa, του φεγγαριού του πλανήτη Δία. Αυτό όμως που θα αποδειχθεί πιο τρομακτικό και απρόβλεπτο απο το ίδιο το ταξίδι είναι αυτό που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κατά την άφιξη τους εκεί.

"Για δεκαετίες, οι επιστήμονες ανέπτυξαν θεωρίες για την ύπαρξη ωκεανών νερού στο φεγγάρι του Δία, Ευρώπη. Πρόσφατα, ανακαλύψαμε νέα συναρπαστικά στοιχεία για την ύπαρξη αυτών των ωκεανών και την δυνατότητα να υποστηρίζουν ζωή. Στείλαμε έξι αστροναύτες απο διαστημικά προγράμματα ανά τον κόσμο, σε ένα ταξίδι 3 χρόνων στην Ευρώπη, για να εξερευνήσουν τους ωκεανούς και νε επιβεβαιώσουν αυτά τα ευρήματα."

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Sebastián Cordero ("Chronicles") και σενάριο του Philip Gelatt ("The Bleeding House"). Πρωταγωνιστούν οι Sharlto Copley, Michael Nyqvist, Daniel Wu, Christian Camargo, Karolina Wydra, Isiah Whitlock Jr., Anamaria Marinca.

Το "Europa Report" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις 2 Αυγούστου απο την Magnet.

Δείτε το trailer:

Europa Report poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.