Πρώτο Trailer του Ρομαντικού Θρίλερ "In Secret"

0

Η Roadside Attractions κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "In Secret", του ρομαντικού θρίλερ εποχής του Charlie Stratton.

"Στο Παρίσι του 1860, η Therese, μια σεξουαλικά καταπιεσμένη & όμορφη νεαρή γυναίκα, βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα γάμο χωρίς αγάπη με τον φιλάσθενο ξάδελφο της Camille, γιό της αυταρχικής της θείας, Madame Raquin. Η Therese περνά τις μέρες της περιορισμένη πίσω απο τον πάγκο ενός μικρού μαγαζιού, ενώ τα απογεύματα παρακολουθεί τη θεία της να παίζει dominos με μια μικρή ομάδα.
Όταν όμως θα γνωρίσει τον Laurent - τον γοητευτικό παιδικό φίλο του συζύγου της - θα ξεκινήσει μια παράνομη σχέση που θα έχει τραγικές συνέπειες.."

Ανεξάρτητο ρομαντικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Charlie Stratton ("Everwood" - TV Series) και σενάριο του ίδιου, βασισμένο στο θεατρικό έργο του Neal Bell και τη νουβέλα "Thérèse Raquin" του Émile Zola ("Gervaise").

Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Olsen, Tom Felton, Jessica Lange, Oscar Isaac, Dimitrije Bogdanov, Mackenzie Crook, Matt Devere, Shirley Henderson, John Kavanagh, Lily Laigh, Matt Lucas.

Με καλές κριτικές απο το Φεστιβάλ του Τορόντο, το "In Secret" θα κάνει την κινηματογραφική του πρεμιέρα στίς 21 Φεβρουαρίου, στην Αμερική.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.