Πρώτο Trailer του "R.I.P.D."

0

"O Nick Walker (Reynolds), ήταν ένας αστυνομικός που σκοτώθηκε στο καθήκον, την ώρα που η ζωή του βρίσκονταν στην κορύφωση της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Πλέον είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί την μονάδα R.I.P.D. (Rest in Peace Department), με αντάλλαγμα μια και μόνο ευκαιρία να βρέι αυτόν που τον σκότωσε. Δυστυχώς όμως, η αναζήτηση αυτή θα τον πάει στη Κόλαση και πίσω, και με συνεργάτη τον ιδιότροπο Roy Pulsipher (Bridges)."

Κωμωδία δράσης σε σκηνοθεσία Robert Schwentke ("Flightplan", "Red") και σενάριο του Phil Hay ("Æon Flux", " Clash of the Titans"), βασισμένο στη εικονογραφημένη νουβέλα του Peter M. Lenkov ("Hawaii Five-0").

Πρωταγωνιστούν οι Jeff Bridges, Ryan Reynolds, Kevin Bacon, Mary-Louise Parker, Robert Knepper, James Hong, Mike O'Malley, Stephanie Szostak, Devin Ratray, Larry Joe Campbell, Catherine Kresge, Marisa Miller.

Με το πρώτο trailer να κυκλοφορεί μόλις τρείς μήνες πρίν την κυκλοφορία της ταινίας στίς αίθουσες, πολλοί κάνουν λόγο για έλλειψη πίστης της Universal στις δυνατότητες του "R.I.P.D.". Το trailer πάντως είναι διασκεδαστικό με ποιοτικά effects, αν και θυμίζει έντονα το "Men In Black".

Δείτε το trailer:

R.I.P.D

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.