Πρώτο Trailer Του "Kite"

0

Πρόκειται για την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του γιαπωνέζικου anime "OVA Kite", που σκηνοθέτησε o Yasuomi Umetsu και που κυκλοφόρησε το 1998.

"Μπορεί να είναι χαριτωμένη. Μπορεί να είναι μικρή. Μπορεί να δείχνει αθώα και αφελής, αλλά μην γελιέστε. Είναι μια ψυχρή δολοφόνος και αν είστε στη λάθος πλευρά του νόμου μπορεί και να είστε ο επόμενος στόχος της. Υστερα απο τον βίαιο φόνο των γονιών της, η Sawa έμεινε ορφανή και τέθηκε υπό την προστασία του detective Karl Aker που ερευνούσε την υπόθεση της. Μην αντέχοντας το ελαττωματικό σύστημα απονομής δικαιοσύνης που αφήνει ελεύθερους πολλούς εγκληματίες, ο Aker αποφάσισε να εκπαιδεύσει την Sawa και να την κάνει το δικό του εργαλείο δικαιοσύνης.
Στην τελική, ποιός θα υποπτεύονταν μια όμορφη φοιτήτρια σαν μια θανάσιμη εκδικήτρια?"

Action-θρίλερ σε σκηνοθεσία Ralph Ziman ("The Zookeeper") και σενάριο βασισμένο στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1998. Πρωταγωνιστούν οι India Eisley, Samuel L. Jackson, Callan McAuliffe, Cleo Rinkwest, Russel Savadie, Keci Eatock, Matthew Van Leeve, Jaco Muller, Liam J. Stratton.

Με ατμόσφαιρα "Sin City" και ιστορία που θυμίζει το "Kick Ass", το "Kite" με την technopunk στυλιζαρισμένη αισθητική φαντάζει ενδιαφέρον...

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν στον περασμένο Φεβρουάριο στο Johannesburg της Ν. Αφρικής, ενώ η κυκλοφορία της στίς αίθουσες θα γίνει μέσα στο 2014.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.