Πρώτο Trailer Του "Kill the Messenger"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Kill the Messenger", το βιογραφικό δράμα του Michael Cuesta, που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του βραβευμένου με Pulitzer δημοσιογράφου, Gary Webb.

"Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του δημοσιογράφου Gary Webb, το φίλμ εξελίσσεται στα μέσα της δεκαετίας του 90', όταν ο Webb αποκάλυψε το ρόλο της CIA στην εισαγωγή τεράστιων ποσοτήτων κοκαϊνης, με σκοπό την διάθεση και συγκέντρωση χρημάτων για τον αντάρτες Contras της Νικαράγουας. Αν και δέχτηκε ιδιαίτερες πιέσεις να μην ασχοληθεί με το θέμα, ο Webb επέλεξε να κυνηγήσει την ιστορία και να δημοσιεύσει τα ευρήματα του μέσα απο την σειρά εκδόσεων "Dark Alliance". Υστερα απο τις αποκαλύψεις, ο Webb δέχθηκε μια καμπάνια σπίλωσης απο την CIA και βρέθηκε να αγωνίζεται για την ακεραιότητα του, την οικογένεια του και την ίδια του τη ζωή."

Βιογραφικό δράμα σε σκηνοθεσία Michael Cuesta ("Homeland") και σενάριο του Peter Landesman ("Parkland"), βασισμένο στο βιβλίο των Gary Webb & Nick Schou.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Renner, Ray Liotta, Mary Elizabeth Winstead, Paz Vega, Michael Sheen, Tim Blake Nelson, Michael K. Williams, Barry Pepper, Andy Garcia, Rosemarie DeWitt, Oliver Platt.

Βασισμένο σε μια αληθινή και πολύ σοβαρή ιστορία, το "Kill the Messenger" με το πλούσιο cast, φαντάζει σαν ένα δυνατό και αξιόλογο δράμα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 10 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.