Πρώτο Trailer του "Jupiter Ascending"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Jupiter Ascending", της νέας ταινία των Andy και Lana Wachowski ("The Matrix Trilogy", "Cloud Atlas").

"Σε ένα σύμπαν όπου οι άνθρωποι βρίσκονται στον πάτο της εξελικτικής σκάλας, μια νεαρή εξαθλιωμένη γυναίκα (Mila Kunis), αποτελεί στόχο δολοφονίας απο την Βασίλισσα του Σύμπαντος, επειδή η ύπαρξη της και μόνο απειλεί το Βασίλειο της."

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σενάριο και σκηνοθεσία των Andy και Lana Wachowski ("The Matrix Trilogy", "Cloud Atlas").

Πρωταγωνιστούν οι Mila Kunis, Sean Bean, Channing Tatum, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Jo Osmond, Terry Gilliam, James D'Arcy, Doona Bae, Vanessa Kirby, Tuppence Middleton, Christina Cole.

Αν και τα αδέλφια Wachowski πάντα ασχολούνται με φουτουριστικά και ενδιαφέροντα σενάρια, το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει πάντα καθώς η πολυπλοκότητα των ιδεών τους, πολλές φορές οδηγεί σε χαώδεις και ασύνδετες ταινίες. Με πρωταγωνιστές την Mila Kunis και τον Channing Tatum πάντως, το "Jupiter Ascending" δύσκολα θα ξεφύγει απο την μοίρα των τελευταίων μέτριων ταινιών των Wachowski.

Το "Jupiter Ascending" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, στίς 25 Ιουλίου του 2014.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.