Πρώτο Teaser-Trailer Απο το "Interstellar" του Christopher Nolan

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer του "Interstellar", της πολυαναμενόμενης επικής sci-fi περιπέτειας του Christopher Nolan.

"Μια εξερεύνηση των θεωριών του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Caltech, Θεωρητικού Φυσικού Kip Thorne, για τα μαγνητικά πεδία, τις σκουληκότρυπες και αρκετές άλλες υποθέσεις που ο Albert Einstein δεν κατάφερε να αποδείξει. Ενα ηρωικό διαστρικό ταξίδι στα πιο απόμακρα σύνορα της επιστημονικής μας κατανόησης."

Οι νεότερες πληροφορίες όσον αφορά την υπόθεση της ταινίας, κάνουν λόγο για μια ομάδα εξερευνητών που σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα ταξιδέψουν στο διάστημα μέσα απο μια "σκουλοκότρυπα", σε ένα διαστρικό ταξίδι με σκοπό την εξερεύνηση του σύμπαντος, την ώρα που οι φυσικοί πόροι της Γής έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται φυσικά ο Christopher Nolan, ενώ το σενάριο είναι επίσης δικό του, βασισμένο στην ιστορία που έγραψε ο αδελφός του Jonathan. Στη θέση του παραγωγού, εκτός απο τον Nolan βρίσκεται η σύζυγος του Emma Thomas ("The Dark Knight Trilogy", "Inception") και η Lynda Obst ("Contact").

Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey, Michael Caine, Jessica Chastain, John Lithgow, Ellen Burstyn, Anne Hathaway, Casey Affleck, Matt Damon, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, David Gyasi, Mackenzie Foy, Bill Irwin, Wes Bentley.

Με εντυπωσιακό cast, συντελεστές και μια επικής κλίμακας πλοκή, το "Interstellar" είναι σίγουρα η μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που θα δούμε μέσα στο 2014.

To "Interstellar" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στις 7 Νοεμβρίου του 2014.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.