Πρώτο Trailer Του "Hercules"

0

Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Hercules", της νέας ταινίας του Brett Ratner, που βασίζεται στις περιπέτειες του Ελληνα ήρωα, Ηρακλή.

"Πρίν απο 3.200 χρόνια, μια βασανισμένη ψυχή που δεν ήταν ούτε άνθρωπος ούτε Θεός, βάδισε στη Γή. Ο Ηρακλής ήταν ο πανίσχυρος γιός του Θεού Δία, ένας τίτλος που δεν του πρόσφερε τίποτα πέρα απο βάσανα για όλη του τη ζωή. Υστερα απο πολύ μόχθο και την απώλεια της οικογένειας του, αυτή η σκοτεινή και βασανισμένη ψυχή γύρισε την πλάτη του στους Θεούς, βρίσκοντας την γαλήνη μόνο στο πεδίο της μάχης.

Μέσα στα χρόνια βρήκε την παρηγοριά στην παρέα έξι παρόμοιων ψυχών με μοναδικό δεσμό τους την αγάπη τους για τη μάχη και την παρουσία του θανάτου. Αυτοί οι άνδρες και γυναίκες ποτέ δεν αναρωτήθηκαν για ποιόν ή γιατί πολεμούν, παρά μόνο για την αμοιβή τους. Τώρα, ο Βασιλιάς της Θράκης έχει προσλάβει αυτούς τους μισθοφόρους για να εκπαιδεύσουν τους άνδρες του έτσι ώστε να γίνουν ο ισχυρότερος στρατός στην ιστορία.
Πλέον έχει έρθει η ώρα για αυτές τις χαμένες ψυχές, να διαπιστώσουν πόσο χαμηλά έχουν πέσει..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brett Ratner ("Rush Hour" franchise, "X-Men: The Last Stand"), ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει οι Ryan Condal ("The Sixth Gun") και ο ελληνικής καταγωγής Evan Spiliotopoulos (“Wanted 2”), βασισμένοι στη εικονογραφημένη νουβέλα της Radical Comics και του Steve Moore.

Πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, John Hurt, Joseph Fiennes, Rebecca Ferguson, Rufus Sewell, Ian McShane, Peter Mullan, Robert Maillet, Joe Anderson, Irina Shayk, Ingrid Bolsø Berdal, Ian Whyte, Rebecca Ferguson.

Αν και με το συνήθη τόνο του αφελούς blockbuster, το "Hercules" του Ratner, φαντάζει πολύ πιο ενδιαφέρον και μεγαλύτερο σε κλίμακα απο το πολύ κακό "The Legend of Hercules" του Renny Harlin, που είδαμε πρίν απο λίγους μήνες...

Η ταινία που αρχικά είχε τον τίτλο "Hercules: The Thracian Wars", θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στίς 25 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:


 

hercules-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.