Πρώτο Trailer του "Hercules: The Legend Begins"

0

Η Millennium Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Hercules: The Legend Begins", της νέας ταινίας του Renny Harlin.

"Σύμφωνα με τους μύθους, κατά την διάρκεια της απουσίας του Αμφιτρύωνα, η Αλκμήνη (μητέρα του Ηρακλή) έμεινε έγκυος απο τον Δία που παρίστανε τον σύζυγο της. Οταν όμως ο Αμφιτρύωνας επέστρεψε, η Αλκμήνη ξαναέμεινε έγκυος, αυτή τη φορά απο τον πραγματικό της σύζυγο. Αποτέλεσμα αυτών των συνευρέσεων, ήταν η γέννηση δύο παιδιών, του Ιφικλή γιό του Αμφιτρύωνα και του Ηρακλή γιό του Δία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Renny Harlin ("Die Hard II", "Cliffhanger", "Deep Blue Sea"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Daniel Giat, Sean Hood ("Conan the Barbarian" 2011) και Giulio Steve.

Στο ρόλο του Ηρακλή βρίσκεται ο Kellan Lutz(!) ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Richard Reid, Liam McIntyre ("Spartacus"), Scott Adkins, Johnathon Schaech, Rade Serbedzija, Kenneth Cranham, Luke Newberry, Spencer Wilding, Bashar Rahal, Liam Garrigan, Sarai Givaty.

Με υπερβολικά στυλιζαρισμένη εικόνα και φτωχό cast, το απογοητευτικό trailer επιβεβαιώνει τους φόβους μας για μια μέτρια εως κακή παραγωγή που απλά προσπαθεί να μιμηθεί το “300” και την τηλεοπτική σειρά "Spartacus".

Η ταινία που αρχικά είχε τον τίτλο "Hercules 3D", είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2014, ενώ λίγους μήνες αργότερα (Αύγουστο) θα κυκλοφορήσει μια άλλη ταινία με πρωταγωνιστή τον Ηρακλή, το "Hercules: The Thracian Wars" του Brett Ratner που φαίνεται σαν μια σαφώς σοβαρότερη παραγωγή.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.