Πρώτο Trailer του "Elysium"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Elysium", της πολυαναμενόμενης sci-fi περιπέτειας του Neill Blomkamp.

"Στο έτος 2159 υπάρχουν δυο τάξεις ανθρώπων: οι πολύ πλούσιοι που ζούν στον εντυπωσιακό διαστημικό σταθμό Elysium και οι υπόλοιποι που ζούν στην υπερπληθή και κατεστραμμένη Γή. Η Γραμματέας Rhodes (Jodie Foster), μια σκληρή κυβερνητική αξιωματούχος, είναι διατεθιμένη να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τον πολυτελή τρόπο ζωής του Elysium, απαγορεύοντας στους φτωχούς κατοίκους της Γής να μεταναστεύσουν σε αυτόν.

Αυτό όμως δεν αποτρέπει τους κατοίκους της Γής απο το προσπαθούν να μπούν στο σταθμό με όποιο τρόπο μπορούν. Οταν ο άτυχος Max (Matt Damon) στριμώχνεται, αποφασίζει να αναλάβει μια ριψοκίνδυνη αποστολή που αν πετύχει δεν θα σώσει μόνο τη ζωή του αλλά θα φέρει την ισορροπία στον κόσμο των δυο τάξεων..."

Δράμα επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία και σενάριο Neill Blomkamp (District 9) που θίγει μεγάλα κοινωνικο-πολιτικά θέματα και θυμίζει λίγο το ύφος της προηγούμενης δουλειάς του, το District 9. Με μεγάλο budget και πολύ καλό cast, το "Elysium" αποτελεί μια απο τις μεγάλες παραγωγές που θα δούμε το μέσα στο 2013.

Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Michael Shanks, William Fichtner, Alice Braga, Talisa Soto, Carly Pope.

To "Elysium" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Elysium-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.