Πρώτο Trailer Του Δραματικού "Little Accidents"

0

Η Voyage Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Little Accidents", την ανεξάρτητη δραματική ταινία της Sara Colangelo.

"Οταν ένα έφηβο αγόρι εξαφανίζεται σε μια μικρή πόλη, που είδα υποφέρει απο ενα ολέθριο ατυχημα σε ορυχείο, τρείς ξένοι θα παρασυρθούν μεταξύ τους σε ενα κουβάρι απο μυστικά, ψέματα και την ομαδική θλίψη της κοινότητας. Συντετριμένη απο την εξαφάνιση του γιού της, η Diane (Elizabeth Banks) βλέπει τον εαυτό της να απομακρύνεται απο τον συζυγό της (Josh Lucas), ενα διευθυντή μιας εταιρείας εξόρυξης, ο ρόλος του οποίου στο ατύχημα έβαλε την οικογένεια του στο στόχαστρο της πόλης. Οταν η Diane δημιουργεί ένα επικίνδυνο δεσμό με τον μοναδικό επιζώντα της καταστροφής, οι αλήθειες που θα αποκαλυφθούν απειλούν να διαλύσουν τα εναπομείναντα νήματα που κρατούν την πόλη ενωμένη."

Δράμα σε σκηνοθεσία της πρωτοεμφανιζόμενης Sara Colangelo που υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Banks, Josh Lucas, Boyd Holbrook, Jacob Lofland, Chloë Sevigny, Alexia Rasmussen, James DeForest Parker, Beau Wright, Travis Tope, Randy Springer.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.