Πρώτο Trailer του "Blue is the Warmest Colour" ["La vie d'Adèle"]

0

Η Wild Bunch κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Blue is the Warmest Colour", της προκλητικής ταινίας του Abdellatif Kechiche που κέρδισε το βραβείο Palme d'Or στο φεστιβάλ των Καννών.

"Η ζωή της Adele αναστατώνεται όταν γνωρίζει την Emma, μια νεαρή γυναίκα με μπλέ μαλλιά, η οποία θα την βοηθήσει να ανακαλύψει την επιθυμία και να επιβληθεί σαν μια ενήλικη γυναίκα. Μπροστά στους άλλους, η Adele ενηλικιώνεται, αναζητά τον εαυτό της, τον χάνει, τον βρίσκει..."

Δράμα, σε σκηνοθεσία του Τυνήσιου σκηνοθέτη Abdellatif Kechiche ("The Secret of the Grain") και σενάριο του ίδιου και της Ghalia Lacroix ("Black Venus"), βασισμένο στο comic της Julie Maroh.

Πρωταγωνιστούν οι Adèle Exarchopoulos, Léa Seydoux, Jeremie Laheurte, Catherine Salée, Aurélien Recoing, Sandor Funtek, Aurelie Lemanceau, Baya Rehaz, Karim Saidi.

Η ταινία που εστιάζει σε μια άκρως παθιασμένη λεσβιακή σχέση στην πόλη Lille της Γαλλίας, σκανδάλισε αρκετά τις Κάννες και κέρδισε το βραβείο Palme d'Or, με πολλούς να αμφισβητούν την ποιότητα της και να κάνουν λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες πίσω απο την βράβευση της.

Η κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στη Γαλλία, στίς 9 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.