Πρώτο Trailer Απο Το “Now You See Me 2”

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “Now You See Me 2”, της συνέχεια της ομώνυμης ταινίας που κυκλοφόρησε το 2013.

"Ενα χρόνο μετά την νίκη τους απέναντι στο FBI και έχοντας πλέον κερδίσει το θαυμασμό του κοινού με τα εντυπωσιακά τους κόλπα, οι Four Horsemen επιστρέφουν και αυτή τη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα νέο εχθρό, που θα τους αναθέσει την πιο επικίνδυνη ληστεία που έχουν κάνει μέχρι σήμερα."

Στη σκηνοθεσία της νέας ταινίας βρίσκεται ο Jon M. Chu ("G.I. Joe: Retaliation"), ο οποίος αντικαθιστά τον Louis Leterrier ("The Incredible Hulk", "Clash of the Titans"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Pete Chiarelli ("The Proposal") και Ed Solomon ("Now You See Me").

Στο cast επιστρέφουν οι Michael Caine, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Woody Harrelson και Dave Franco, ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι ο Daniel Radcliffe που θα υποδυθεί τον γιό του χαρακτήρα του Michael Caine, η Lizzy Caplan ("Masters of Sex") που θα αναλάβει τον κεντρικό γυναικείο χαρακτήρα και ο Jay Chou ("The Green Hornet").

Με πλουσιότερο cast απο την πρώτη, η δεύτερη ταινία του πρωτότυπου franchise φαντάζει ενδιαφέρουσα, αν και η επιλογή του Jon M. Chu για την καρέκλα του σκηνοθέτη, προβληματίζει...

Το “Now You See Me 2”, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 10 Ιουνίου του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.