Πρώτο Trailer Απο Το "The Zookeeper’s Wife"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Zookeeper’s Wife", την κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας της Diane Ackerman.

"Η αληθινή ιστορία μιας εργαζόμενης συζύγου και μητέρας, που εξελίχθηκε σε ήρωα κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Στην Πολωνία του 1939, η Antonina Żabińska (Jessica Chastain) και ο σύζυγος της Dr. Jan Żabiński (Johan Heldenbergh), έχουν καταφέρει να αναζωογονήσουν τον Ζωολογικό Κήπο της Βαρσοβίας, με την φροντίδα της και την ηγεσία του αντίστοιχα.

Οταν η χώρα τους δέχεται την εισβολή των Ναζί, ο Jan και η Antonina σοκάρονται και αναγκάζονται να υπακούουν στις εντολές του νέου διευθυντή του Κήπου, του Γερμανού Lutz Heck (Daniel Brühl). Ομως το ζευγάρι δεν προτίθεται να τα παρατήσει και αρχίζουν να συνεργάζονται μυστικά με την Αντίσταση, με σκοπό την διάσωση των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτό που πλέον αποκαλείται το Γκέτο της Βαρσοβίας. Ενα σχέδιο που φέρει σε μεγάλο κίνδυνο τόσο την Antonina, όσο και τα παιδιά της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Niki Caro ("Whale Rider", "North Country"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Angela Workman ("Snow Flower and the Secret Fan", "War Bride"), βασισμένη στο βιβλίο της Diane Ackerman.

Πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, Daniel Brühl, Johan Heldenbergh, Iddo Goldberg, Efrat Dor, Shira Haas, Michael McElhatton, Timothy Radford.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και με την παρουσία αξιόλογων συντελεστών, το φίλμ της Niki Caro, φαντάζει σαν ένα αξιόλογο δράμα που δεν αποκλείεται να αποσπάσει υποψηφιότητες για βραβεία.

Το "The Zookeeper’s Wife" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, στις 31 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.