Πρώτο Trailer Απο Το "Into The Woods"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Into The Woods", το musical-περιπέτεια φαντασίας του Rob Marshall.

"To Into the Woods είναι μια σύγχρονη εκδοχή των αγαπημένων παραμυθιών των Αδελφών Grimm, που συνυφαίνει την πλοκή μερικών επιλεγμένων ιστοριών και εξερευνά τις συνέπειες απο τις επιθυμίες και τις αναζητήσεις των χαρακτήρων. Αυτό το κωμικό και εγκάρδιο musical ακολουθεί τις κλασσικές ιστορίες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, του Jack & της Φασολιάς και της Rapunzel, όλες ενωμένες με μια καινούργια ιστορία που περιλαμβάνει ένα φούρναρη, την γυναίκα του, την επιθυμία τους να φτιάξουν οικογένεια και την αλληλεπίδραση τους με την μάγισσα που τους έχει καταρραστεί."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rob Marshall ("Memoirs of a Geisha", "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"), ενώ το σενάριο είναι του James Lapine, βασισμένο στο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος.

Πρωταγωνιστούν οι Anna Kendrick, Meryl Streep, Emily Blunt, Chris Pine, Johnny Depp, Lucy Punch, Christine Baranski, James Corden, Frances de la Tour, Billy Magnussen, Tracey Ullman, Tammy Blanchard, Daniel Huttlestone.

Ο βομβαρδισμός των παιδικών παραμυθιών στην μεγάλη οθόνη συνεχίζεται, χωρίς όμως κάποια απο αυτές τις ταινίες να έχει διακριθεί μέχρι σήμερα, για την ποιότητα της.

Το "Into The Woods" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.